Anti snorke produkter

Sorter faldende

14 vare(r)

 1. SnorBan anti- snorkeskinne fjerner eller reducerer snorken og forbedrer søvnkvaliteten. SnorBan har dokumenteret effekt og virker med det samme. Den giver en høj grad af komfort, da den formes individuelt til brugerens tandsæt. SnorBan er lavet af hypoallergent termoplast og i et let og slidstærkt design. Tilbud: Garanteret effekt eller pengene tilbage inden 30 dage!

  Levering 1 - 2 hverdage

  SnorBan® anti snorkeskinne
 2. Biologisk rensegel der effektivt fjerner plak og bakterier fra SnorBan.

  Levering 1 - 2 hverdage

  Før: 69,00 kr

  Nu: 59,00 kr

  Ecosym gel (100 ml)
 3. Anvendes 1 gang ugentlig og rengør i dybden. Ecosym Forte rense koncentrat kan med fordel bruges sammen med ecosym gel (dagligt) til effektivt at fjerne plak og bakterier fra overfladen af SnorBan.

  Levering 1 - 2 hverdage

  "Forte" rensevæske 100 ml
 4. Denne praktiske rengøringsboks kan med fordel bruges sammen med Ecosym Forte rense koncentrat.

  Levering 1 - 2 hverdage

  59,00 kr
  Ecosym Rengøringsboks
 5. Letter vejrtræningen gennem næsen, hvorved din snorken bliver reduceret. Udviklet i tæt samarbejde med medicinske eksperter i Sverige.

  Levering 1 - 2 hverdage

  Snooze næseudvider
 6. Afhjælper trængsel og irritation i næse og bihuler. Nasaline er et unikt patenteret produkt til næse udskylning, der er udviklet af svenske øre-næse- og halsspecialister. Tilbud: Der medfølger 3 gratis poser salt til 3 behandlinger.

  Levering 1 - 2 hverdage

  Før: 75,00 kr

  Nu: 68,00 kr

  Nasaline næseskyller
 7. Special fremstillet salt til Nasaline næseskyller. Ingen tilsætningsstoffer. For at undgå, at der udvikler sig allergi overfor visse tilsætningsstoffer anbefaler vi, at man anvender Nasaline salt. En pakke indeholder 20 poser med salt.

  Levering 1 - 2 hverdage

  Salt
 8. Elastisk anti snorke kindbånd som hjælper med at holde munden lukket under søvnen. Dermed sikres korrekt vejrtrækning gennem næsen og snorken afhjælpes.

  Levering 1 - 2 hverdage

  149,00 kr
  Anti- snorke kindbånd
 9. Zedopor anti-snorkespray er en enkel og effektiv løsning på snorken. Zedopor virker med det samme og giver op til 8 timers nattero. Sov godt uden snorken med denne billige og bivirkningsfri anti-snorkespray.

  Levering 1 - 2 hverdage

  Før: 149,00 kr

  Nu: 126,00 kr

  Ned til: 109,00 kr
  Zedopor snorkedæmpende spray
  Spar 15%
 10. Anti- snorkeskinne med høj komfort til behandling af snorken og let til moderat obstruktiv søvnapnø hos voksne.

  Download brugsvejledning (PDF) 

  Levering 1 - 2 hverdage

  590,00 kr
  Somnofit
 11. Howard leight Max engangsørepropper sikrer en behagelig pasform uden at gå på kompromis med beskyttelsen, så du kan få en god nattesøvn uden generende lyde fra din partners snorken. Max har den højeste lyddæmpning for engangsørepropper med op til 37 dB.

  Levering 1 - 2 hverdage

  79,00 kr
  Max øreprop
 12. Laser Lite engangsørepropper har en T-formet kontur, der letter håndteringen og øger komforten ved brug. Laser Lite er lavet af selvjusterende skum, der udvides, så øreproppen kan bruges af næsten alle. Laser Lite har en lyddæmpning på 35 dB, så du kan få en god nattesøvn uden generende lyde fra din partners snorken. 

  Levering 1 - 2 hverdage

  69,00 kr
  Laser-lite ørepropper
 13. Howard leight Max engangsørepropper sikrer en behagelig pasform uden at gå på kompromis med beskyttelsen, så du kan få en god nattesøvn uden generende lyde fra din partners snorken. Max har den højeste lyddæmpning for engangsørepropper med op til 37 dB.

  Levering 1 - 2 hverdage

  Før: 158,00 kr

  Nu: 119,00 kr

  Max øreprop
 14. SomnoCushion komfort sikrer at man sover på siden. Den anbefales til behandling af snorken og let til moderat søvnapnø.

  Levering 1 - 2 hverdage

  Før: 449,00 kr

  Nu: 299,00 kr

  SomnoCushion komfort

Sorter faldende

14 vare(r)