Tilpasset på 10 min

SnorBan inden tilpasning Tilpasset SnorBan anti- snorkeskinne
SnorBan før tilpasning Efter tilpasning

 

Beskrivelse

SnorBan mundstykket er lavet af medicinsk termoplast, som blødgøres når det opvarmes i et varmt vandbad. Derved kan SnorBan mundstykket formes individuelt til brugerens tandsæt. 

Tilpasning af SnorBan

1. Kog vand i en gryde, der er dyb nok til at SnorBan mundstykket kan dækkes med vand. SnorBan må ikke lægges i vandet mens det koger.

2. Gryden tages af blusset når vandet koger med tydelige bobler (ikke vandkoger). Ved hjælp af holdestykket dyppes SnorBan® mundstykket nu ned i vandet i 12-14 sekunder, herved blødgøres materialet.

3. Tag SnorBan op af vandet og ryst overskydende vand af. Stil dig foran et spejl og åbn munden. Med TOP siden op på holdestykket (øverste halvdel af SnorBan har et lille V-formet hak ved fortænderne) placeres SnorBan forsigtigt i munden. Først tænderne i underkæben, og herefter lukkes overtænderne forsigtigt ned i overstykket. Mærk med tungen om tænderne går ned mellem de to kanaler. Mundstykket vil føles varm, men vil ikke brænde dig. 

4. Din underkæbe skal være placeret ca. halvvejs fremme i forhold til den yderste placering (fig. 2). Bid fast sammen og sug luften ud af munden, mens du med tungen presser på SnorBan skiftevis i over- og undermund for at tilpasse den til tænderne. Samtidigt presser du med fingrene på den udvendige side af mundstykket for at tilpasse SnorBan så godt som muligt til tænderne på denne side. 

5. Når SnorBan er afkølet, tages den ud og dyppes i koldt vand i 10 sekunder. Hermed er formen støbt. 

6. Prøv herefter at placere SnorBan i munden og vurdér, om den passer. Bemærk at underkæben holdes en smule fremad, hvilket føles behageligt. Såfremt formen ikke er tilfredsstillende, kan tilpasningen gentages op til 3 gange. Bemærk ved tilpasning 2. gang skal SnorBan kun opvarmes i 12 sekunder. Mange får et bedre resultat ved den 2. tilpasning. 

7. Fjern holdestykket med en hobbykniv eller en saks så tæt på mundstykket som muligt. 

8. Hvis din snorken ikke forsvinder fuldstændigt, kan tilpasningen gentages med underkæben en anelse længere fremme - dog aldrig i maksimum.

Underkæbens placering
Bemærk at når SnorBan placeres i munden holdes underkæben en anelse fremad, så der skabes underbid. Dette er den vigtigste del af tilpasningsprocessen. Din underkæbe skal være i denne position af hensyn til vejrtrækningen. Det tilstræbes, at din underkæbe holdes ca. halvvejs fremme i forhold til den yderste placering. Figur 2 nedenfor viser den ønskede placering af underkæben. Underkæben bør aldrig holdes i maksimum (fig. 3).

 

Normal tandprofil
Fig.1 Normal tandprofil 
 Ønsket tandprofil
Fig.2 Ønsket tandprofil
 Maksimal tandprofil
Fig.3 Maksimum tandprofil

 

Vigtigt
Det er vigtigt at SnorBan formes så tænderne griber ordentligt fat i mundstykket i både over og undermund. Du skal kunne se et tydeligt tandaftryk i mundstykket. Set fra oven skal tandaftrykkene være dybe og klare. Hvis dette ikke er tilfældet skal mundstykket omformes. Når mundstykket er formet korrekt fordeles belastningen ligeligt på alle tænderne og mundstykket bliver komfortabelt.

Video, "tilpasning", Dansk 

Sorter faldende

1 vare(r)

  1. SnorBan anti- snorkeskinne fjerner eller reducerer snorken og forbedrer søvnkvaliteten. SnorBan har dokumenteret effekt og virker med det samme. Den giver en høj grad af komfort, da den formes individuelt til brugerens tandsæt. SnorBan er lavet af hypoallergent termoplast og i et let og slidstærkt design. Tilbud: Garanteret effekt eller pengene tilbage inden 30 dage!

    Levering 1 - 2 hverdage

    SnorBan® anti snorkeskinne

Sorter faldende

1 vare(r)