Somnofit

Somnofit
Bedømmelse
3 bedømmelse(r)
590,00 kr

3 vare(r)

pr. side
Meget effektiv! Bedømt af Frank
Bedømmelse
Min snorken var så voldsom, at jeg måtte sove i gæsteværelset de fleste nætter. Jeg vågner nu i min egen seng med min kone ved min side. Jeg en meget tilfreds kunde! (Indsendt den 17. jun. 2018)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Ja
Del denne bedømmelse
Virker Perfekt Bedømt af Jørg
Bedømmelse
Det er den bedste og mest effektive snorkeskinne jeg har prøvet til dags dato. Kan varmest andbefales. Jeg var meget tæt på at investere i en snorkeskinne fra tandtekniker. Men sådan en snorkeskinne koster mellem 3000 og 5000 kr. Så fandt jeg denne snorkeskinne, og den er bygget næsten som en professionel snorkeskinne fra tandlægen. Jeg snorker overhoved ikke mere. Den sider perfekt i munden, og suger sig nærmest fast på tænderne. Jeg har heller ikke ondt i tænderne og kæben når jeg vågner op om morgenen. Den koster lidt mere som de fleste snorkeskinner på marked, men den er også den første skinne jeg har købt, som fjerner min snorken og åbnø til 100 %, og det er jo det vigtigste. Nu bliver det spændende i hvor langtid den holder . Mvh (Indsendt den 20. maj 2015)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Ja
Del denne bedømmelse
God løsning Bedømt af mc-isten
Bedømmelse
Som apnø-patient har jeg fået udleveret et apparat, der blæser luft ind i min næse. Det virker fint - når jeg ligger stille. Men jeg ligger ikke stille, når jeg sover, og vågner derfor ofte liggende ovenpå luftslangen. Samtidig vågner jeg ofte med forkølelse pga. den luft, der blæses ind i næsen.
Med Somnofit har jeg ingen af disse problemer, og samtidig fylder den næsten ingenting og det er virkelig en fordel, når man som jeg ofte tager på ferie på motorcykel, hvor man ikke har plads til den store oppakning.
Derudover kan den også bruges, når man er forkølet - hvilket blæse-apparatet ikke kan!! (Indsendt den 14. okt. 2013)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Ja
Del denne bedømmelse

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Somnofit

Hvordan bedømmer du dette produkt? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Bedømmelse
Fordele Ulemper

Indtast fordele separeret af komma

Indtast ulemper separeret af komma