Min indkøbskurv

Det siger brugerne

De bedømmelser der præsenteres nedenfor er brugernes erfaringer, som kan variere fra person til person.

Ane K, Århus
Hej - Jeg har efterhånden prøvet alt uden at jeg kunne stoppe snorken - alt fra medicin til ekstrapuder. Lige så snart jeg fik SnorBan holdt jeg op med at snorke. Snorban var ekstremt enkel at passe til og det gik meget hurtigt med at vende sig til at sove med den.
Tusind tak for det.

Jan S, København
Min historie er ganske banal:
"Min nye kæreste var stærkt generet af min snorken. Jeg var tidligere blevet undersøgt for søvnapnø, hvor speciallægen konstaterede at hun kunne se jeg helt sikkert måtte snorke meget, men det var ikke farligt for mit helbred, så jeg kunne ikke få støtte til en operation. 

Jeg søgte derefter på nettet og fandt steder og forums, hvor almindelige mennesker anbefalede snorban. Jeg besluttede mig for at prøve det og snorban er en stor hjælp. Man skal indstille sig på en del tilvænning, så for mit vedkommende lagde jeg mig typisk til at sove med den på. Så vågnede jeg ud på natten, hvor kæresten sov og tog den ud fordi den generede og tidligt på morgenen, når jeg fik et puf i siden tog jeg den på igen. Jeg snorker normalt stort set hele tiden og meget højt, men med snorban i munden er det næsten ingen ting. Gradvis kan jeg sove nu sove med den længere og længere til min kærestes store glæde.

Jeg har været meget glad for min beslutning om at tage chancen og købe snorban. Min kæreste er endnu gladere."

Svend C, Odense
Jeg har nu i næsten 10 år brugt Snorban hver eneste aften, både hjemme og på rejse. Det er måske ikke altid den helt forhindrer snorken, ifølge min viv, men det kommer nok af, at "siderne" kunne være bare lidt højere. Det er imidlertid ikke den største gevinst for mig. Det at vågne uden at være fuldstændig udtørret i munden, og ikke have hovedpine, er absolut på fuld højde med ikke at snorke. Sagen er, at man ved snorken ofte holder vejret ret længe, men med min Snorban er det ikke noget problem. Jeg har derfor ikke svær hovedpine om morgenen, som jeg havde FØR jeg begyndte med Snorban. Jeg mener faktisk at både det med den tørre mund og det større velvære, næsten burde med i jeres anbefalinger af snorban.

Knud J, Herning
Jeg har været meget tilfreds med min snorban, eller rettere min kone har været meget tilfreds, hun er flyttet tilbage til soveværelset. Tilvænningstiden har været ca. 14 dage, jeg sover med snorban hver nat.

Marianne H, Svendborg 
Min oplevelse med SnorBan er meget kort: 
Jeg kan sove hver nat og det er altså ved siden af min mand.
Jeg har faktisk fået noget der ligner et nyt liv.

Orla K, Kolding
For ca. 8 år siden gav en ven mig kendskab til SnorBan og jeg anskaffede mig straks et eksemplar. Jeg snorkede så meget at min kone og jeg måtte sove hvert sit sted for at min kone kunne få en ordentlig nattesøvn. Jeg sov pga. min snorken selvfølgelig heller ikke godt. Siden da har vi sovet sammen hver nat. - og for øvrigt har jeg næsten ikke været forkølet siden.

SnorBan er en enkel, billig og effektiv løsning på at stoppe din snorken - og det virker! Stop snorken med SnorBan, en af de bedste gaver du kan give dig selv og din ægtefælle.

Peter M, Åbenrå 
Jeg har siden maj 2000 anvendt Snorban og denne bøjle har hjulpet mig utrolig meget. Får nu min nattesøvn og har bevaret mit ægteskab. I gennem årene har jeg anbefalet Snorban, både til bekendte og personer, hvor vi tilfældigvis er kommet i snak om problemet " snorkning" Dog må jeg tilføje, at der kræves en tilvænning, som kan tage nogen tid.

Annie D, Århus
Det har vist sig, at de 400 kr. snorkeskinnen kostede, er de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud. SnorBan snorkeskinnen har givet mig et HELT NYT LIV. Mit "nye" liv består i, at jeg har fået uanede energi. Jeg er også blevet langt bedre til at koncentrerer mig og holde mig vågen endda til langt ud på aftenen. Og selv efter en lang dag, er jeg frisk som en "havørn", straks jeg vågner om morgenen. Nu får jeg endelig sovet helt igennem, hver eneste nat. (Som sidegevinst har min mand tillige fået sin kone tilbage ved sin side i dobb. sengen). SnorBan snorkeskinnen er enkel og let at gøre brug af, også at have med på rejser. 

Med hensyn til tilvænning og tilpasning af SnorBan snorkeskinnen, har jeg ikke haft problemer af nogen slags. Jeg kan derfor på det kraftigste anbefale at løse snorken med en SnorBan snorkeskinne.

Bjørn S, Randers
Jeg købte en snorban ud fra beskrivelsen på hjemmesiden, som jeg fandt på Google, en slags impulskøb som jeg ellers aldrig giver mig af med. Men sagen var, at min snorken over de sidste år har taget så meget til, at familien var tæt på at forlange hvad som helst for at slippe for larmen, og den vækkede sommetider også mig selv...

Da jeg fik den tilsendt, gik jeg straks i gang med at tilpasse den med kogende vand som beskrevet. Det gik helt fint, og jeg har ikke haft behov for at tilpasse den siden.

Jeg havde nogen tilvænningsproblemer, dels med at sove med et fremmedlegeme i munden, dels med at trække vejret gennem næsen, hvilket i forvejen godt kunne være et problem. 

Mine erfaringer
Godt: Jeg får en uforstyrret nattesøvn, er mere udhvilet og sover mindre, og har ikke behov for at lægge mig i løbet af dagen, for jeg bliver ikke så hurtigt udkørt. Kort sagt har jeg mere energi til at komme igennem dagen.

Min familie har sat stor pris på min tavse nattesøvn uden snorken, for det kommer dem til gode også. Forandringen har været så markant, at min kone i de første uger, skulle vænne sig til den manglende larm - hun manglede at "vide" at jeg rent faktisk lå i sengen ved siden af, når hun sov.

Skidt: Jeg savler ret meget, og vågner en del med hovedpude og det halve ansigt pladdervådt. Jeg prøver selvfølgelig at holde munden lukket, men snorban fylder jo en del mere, en tandsættet alene.

At sige godnat og småsnakke inden vi falder i søvn, er blevet noget af en udfordring, og det kan godt irritere en del, for det er jo dog en væsentlig del af i hvert fald mit og min kones samliv.

Forslag. Specielt mht. savlen, men absolut også med hensyn til at trække vejret igennem næsen og sige et par forståelige fraser, så tænkte jeg at det kunne være en hjælp, hvis snorban i stedet for at være "massiv", havde nogle huller på passende steder. Det måtte da hjælpe lidt. Og det gør det har jeg konstateret. Der skal faktisk ikke ret meget til. Jeg har taget en ganske almindelig hultang, brugt største hul og lavet en fem seks huller på yder- og inderside. Det gavner på flere måder. Jeg savler måske lige meget i mængde, men nu kan jeg synke også den del der befinder sig på ydersiden af snorban, så det løber ikke ud på puden, samtidig kan jeg trække en lille smule luft ind igennem munden, og det udtørrer en del spyt automatisk. Samtidig bliver snorban ikke holdt på plads af undertryk i mundhulen, for jeg behøver ikke at holde munden lukket mere, så jeg kan sige godnat og sågar grynte et par forståelige lyde. Og skulle næsen stoppe helt til, så kan jeg trække lidt vejr gennem munden.

Håber disse linier kan hjælpe jeres stop snorken produkt til at blive lidt mere synligt. Jeg har givet emballagen videre til min læge, hos hvem jeg tidligere har søgt hjælp, uden han dog kunne anbefale nogen ham bekendt løsning - operation hjælper stort set aldrig og diverse næseudvider, dråber og piller er helt i hegnet. Han har taget min melding til efterretning, og hvem ved, måske han anbefaler jer videre.

Keld J, Næstved
Rigtige mænd snorker, har jeg altid holdt på. For vi skal kunne holde de vilde mammutter og sabeltigre væk om natten. Og se bare! Det virker jo. Til sidst begyndte min kone at blive træt af denne - i grunden lidt tåbelige vits. Hun havde allerede i et stykke tid ligget med ørepropper og var begyndt at få øregangs-eksem. Samtidig havde jeg taget på, hvilket gjorde min snorken værre.

Øre- næse, hals-lægen havde kun få trøstende ord. "Prøv med noget af det der væske, som skulle hjælpe men det tror jeg nu ikke rigtig på. Du kan også få en operation i svælget, men det er heller ikke altid, at de fører til noget. Du kan tabe dig, men du kan også ansøge hospitalet om at låne en af disse her C-pap-maskiner. Dem er der mange som er blevet glade for: Med en C-pap-maskine får man en maske over ansigtet, som skal hjælpe én med at udnytte ens egen luft bedre. Der er altså ikke tale om at tilføre ekstra ilt. Inden jeg kunne få sådan en maskine, skulle jeg først ligge og sove med en maskine, som kunne måle mit iltindtag: En masse ledninger ned til en maskine plus en ledning der -monteret til min lillefinger - lyste lilla i mørket.

- Vil jeg sove ved siden af en, der ligger og ligner E.T., spurgte min kone, da hun gik i seng. C-PAP´en hjalp heller ikke noget. Jeg kunne højst have den på en time af gangen. Så begyndte jeg selv at tænke. Det, det gjaldt om, var jo egentlig at lave en plastindretning, der kunne hindre tungen og svælget i at falde tilbage, så der ikke blev lukket til. 

Inden jeg begyndte at tegne og søge finanser prøvede jeg at finde ud af, om der fandtes sådan én. Apoteker og farmaceuter havde aldrig hørt om det. Og da jeg kiggede internettet igennem - dukkede den op!. En amerikaner havde konstrueret den - en SnorBan anti- snorkeskinne.

1 vare

Faldende orden

1 vare

Faldende orden
© Snorban.dk - all rights reserved - SnorBan DK Aps - Dalgas Avenue 40B - 8000 Aarhus C - DENMARK - Tlf. 50564212 - CVR.nr. 31276071